Prevenciou postihnutia sú vitamíny, nie potrat!

transparentpixel

Venujte CBR 2% Vašich daní

transparentpixel

Za slobodu voľby v očkovaní

transparentpixel

Čakáš nečakane dieťa?

 

transparentpixel

Výzva prezidentovi proti extrémizmu potratovej genocídy

Za 60 rokov 1,5 milióna obetí v SR | 29.4.2017

Vážený pán prezident Kiska,

 

vyzývate občanov postaviť sa zlu, aby sa ďalej nešírilo. V mene občanov vyzývam Vás a všetkých politikov, aby ste sa postavili proti pokračovaniu zla umelého potratu, ktorý si na Slovensku za posledných 60 rokov vyžiadal viac ako 1,5 milióna!

 

Mlčanie politikov o umelých potratoch a brojenie proti rasizmu či antisemitizmu je úplným pokrytectvom. Kým tieto izmy hľadia na niektorých ľudí ako na neplnohodnotné osoby, najrozšírenejší extrémizmus dnešnej doby dennodenne zabija nevinné obete roztrhaním na kúsky za živa. Im je upieraná rovnosť našim extremistickým potratovým zákonom z čias komunizmu. Stali sa ľuďmi druhej kategórie, podľuďmi.

 

Webstránka proti najtolerovanejšiemu extrémizmu už existuje www.pravonazivot.sk. Tu si môžete pozrieť našu putovnú výstavu Stop genocíde, ktorá 10 rokov verejnosti vysvetľuje, prečo je potratová genocída podobná historickým genocídam, ktoré obrali niektoré skupiny ľudí o ich základné právo na život.

 

Legálne potraty boli nástrojom rasovej politiky nacistov pre okupované východné územia. Dobrovoľné ako i nútené potraty Norimberský tribunál odsúdil ako zločin proti ľudskosti v prípade 10 SS generálov, ako potvrdzujú potvrdzujú archivné záznamy, ktoré publikoval americký historik Dr. John Hunt. Nacistické zločiny proti ľudskosti boli samozrejme legálne.

 

Vo svetle týchto faktov aj podpora legalizácii potratov je extrémizmus. Dnes je motívom rasa, ktorá nemá zdravotnú vadu, nízke IQ, či zlé sociálne podmienky. Ako nacisti a komunisti legálnymi potratmi usilovali o maximalizáciu pracovného výkonu východných žien, tak sa to i dnes podsúva ženám z dôvodu obáv o preľudnenie planéty.

 

Pán prezident, práve v tomto čase, keď sa Váš potomok ešte nenarodil, prehodnoťte svoj postoj:

 

- Postavte sa proti diskriminácii najmenších na základe veku, veľkosti, zdravotného stavu, či miesta, kde sa nachádzajú.

- Postavte sa proti legalizovanej potratovej genocíde.

- Postavte sa proti tomu, aby zabíjanie nenarodných bolo preplácané len preto, že nejaká pravdepodobnosť ich postihnutia nevyhovuje predstavám tohto štátu o zdravej populácii.

- Postavte sa proti licencovaniu nemocníc, kde sa týmito extrémistickými praktikami zbavujú nepohodlných v mnohých mestách Slovenska.

 

 

Vopred Vám ďakujem a dodatočne blahoželám.

 

 

Viac argumentov, prečo ide o genocídu, nájdete v letáku CBR: Argumenty proti potratovej genocíde

 

Galéria bilboardov putovnej výstavy Stop genocíde je tu.

 

 

 


Kategória: Ideológia